注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

秋月寒冰

你若安好 便是晴天

 
 
 

日志

 
 

美文   

2014-10-24 18:24:46|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
TheWorld is a book, and those who do not travel read only a page.———世界是一本书,不旅行的人只看到其中的一页。

Give every opportunity a chance, leave no room for regrets. ———要给每个机遇一次机会,不给自己留下后悔的可能。

Action may not always bring happiness, but there is no happiness without action. ———行动不一定带来幸福,不行动就肯定没有幸福。

Sometimes you have to stop thinking too much and just go where your heart takes you. ——有时候,我们不要想太多,顺着自己的心意就好了。

Instead of complaining that the rosebush is full of thorns, be happy that the thorn bush has roses.——与其抱怨玫瑰丛长满了刺,还不如感激丛里竟生出了玫瑰。

The more you try not to care, the more you will end up caring——越想不在意,却越是在意。
If you wait to do everything until you're sure it's right, you'll probably never do much of anything. 如果你等到每件事都确定是对的才去做,那你也许永远都成不了什么事。
  评论这张
 
阅读(60)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017